World Fashion Centre Amsterdam FashionDays

Afgelopen zondag was de laatste dag van de Fashion Days in het World Fashion Centre. Fred heeft wederom laten zien Flexibel, Respectvol, Eerlijk en duidelijk te zijn.

Dinsdag t/m donderdag was afzien voor de collega’s, omdat we alleen maar toegangscontrole deden, wat redelijk geestdodend was. Op deze dagen is het de bedoeling dat ongewenste bezoekers het pand niet kunnen betreden. Daar wij de toegangscontrole bij de Fashion Days al jaren verzorgen is het inmiddels bekend dat het weinig zin heeft om te proberen om binnen te komen. Vandaar dat het erg rustig was bij de ingangen.

Vanaf vrijdag begon het spektakel met duizenden bezoekers (voornamelijk dames) en werd meteen weer duidelijk waar onze kracht ligt. Op alle posities werden de bezoekers vriendelijk te woord gestaan en maakten we op zijn tijd een dolletje. Dit werd door velen zeer op prijs gesteld.

Het was weer een geslaagd event, dat wij in samenwerking met onze partners en natuurlijk de collega’s van het World Fashion Centre weer tot een goed einde hebben gebracht.

We Will be back in april 2016

World Fashion Centre Amsterdam FashionDays

Vandaag druk bezig met de voorbereiding betreffende de beveiliging van de Fashion Days die vanaf dinsdag aanvangen in het World Fashion Centre te Amsterdam. #FRED