Blog

Met spoed een beveiliger

Vandaag 14 november een telefoontje ontvangen of wij met spoed een beveiliger kunnen leveren in een winkelcentrum waar brand heeft gewoed. Binnen twee uur een beambte ter plaatse. Dat is de kracht van FRED beveiligt. Onze medewerkers zijn flexibel en snel inzetbaar.

Schiphol Group Gastheer Plus project op Schiphol uitgebreid

Op 30 november heeft Fred beveiligt het gastheer plus team op verzoek van de Schiphol Group fors uitgebreid. Tot vorige week leverde Fred beveiligt vier koppels gastheren om het ronselen van klanten door proppers of door taxichauffeurs die niet op basis van een concessie of als aanvullend vervoerder aangesloten zijn bij Stichting Taxi Controle tegen te gaan.

Inmiddels lopen er dagelijks 44 Fred gastheren rond op de luchthaven. De uitbreiding is geruisloos verlopen, al wordt er natuurlijk achter de schermen hard gewerkt om alles in goede banen te leiden. Een upgrade van 4 naar 22 Fred koppels zorgt er immers voor dat er administratief en logistiek een hoop moet gebeuren.

World Fashion Centre Amsterdam FashionDays

Afgelopen zondag was de laatste dag van de Fashion Days in het World Fashion Centre. Fred heeft wederom laten zien Flexibel, Respectvol, Eerlijk en duidelijk te zijn.

Dinsdag t/m donderdag was afzien voor de collega’s, omdat we alleen maar toegangscontrole deden, wat redelijk geestdodend was. Op deze dagen is het de bedoeling dat ongewenste bezoekers het pand niet kunnen betreden. Daar wij de toegangscontrole bij de Fashion Days al jaren verzorgen is het inmiddels bekend dat het weinig zin heeft om te proberen om binnen te komen. Vandaar dat het erg rustig was bij de ingangen.

Vanaf vrijdag begon het spektakel met duizenden bezoekers (voornamelijk dames) en werd meteen weer duidelijk waar onze kracht ligt. Op alle posities werden de bezoekers vriendelijk te woord gestaan en maakten we op zijn tijd een dolletje. Dit werd door velen zeer op prijs gesteld.

Het was weer een geslaagd event, dat wij in samenwerking met onze partners en natuurlijk de collega’s van het World Fashion Centre weer tot een goed einde hebben gebracht.

We Will be back in april 2016

Goede partners

Vanavond nog druk bezig geweest met het rooster. Zoals vaak het geval is voor aanvang van een event krijg je te maken met afzeggingen. Gelukkig werken we met goede partners die hun waarde weer hebben bewezen door op het laatste moment de open gevallen plekken in te vullen. #trotsopmijnpartners #fashiondays #fred

World Fashion Centre Amsterdam FashionDays

Vandaag druk bezig met de voorbereiding betreffende de beveiliging van de Fashion Days die vanaf dinsdag aanvangen in het World Fashion Centre te Amsterdam. #FRED

Mountainfield Luxurious Events Say Yes to the Dress Event

FRED heeft tijdens het event #sayyestothedress #SYTTD weer laten zien altijd Flexibel, Respectvol, Eerlijk en Duidelijk te zijn. Thanks Inge Bergakker voor het vertrouwen in onze organisatie. Thanks team #FRED

“FRED Beveiligt kan ik IEDEREEN aanbevelen; behalve Flexibel, Respectvol, Eerlijk en Duidelijk zijn zij meer dan PROFESSIONEEL en BETROKKEN. Ze zijn aardig, vriendelijk en absoluut geschikt for the job. Ik ben blij om te kunnen zeggen dat Mountainfield Luxurious Events een nieuwe partner gevonden heeft. Ook jullie bedankt voor jullie inzet tijdens het SYTTDEvent in het WFC Amsterdam!”

— Inge Bergakker