• WINKELBEWAKING
    Onbezorgd ondernemen werken en winkelen

  • WINKELSURVEILLANCE
    Onbezorgd ondernemen werken en winkelen

DIRECT EEN OFFERTE VOOR WINKELBEWAKING EN SURVEILLANCE?

WINKELBEWAKING & SURVEILLANCE

FRED ALS WINKELBEWAKER

Winkelbewaking door beveiligers draagt direct bij aan het helpen voorkomen van winkeldiefstal en overlast. Tegelijkertijd zorgt deze vorm van beveiliging ook voor een veiligere winkelomgeving.

Fred beveiligt is in de regio Amsterdam een bekende naam op het gebied fysieke beveiliging. Winkelbedrijven en shoppingcentra kloppen bij ons aan wanneer zij te maken hebben met agressie tegen personeel, verlies van omzet door derving en winkelcriminaliteit. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ondernemers een breed pakket aanbieden wat specifiek is gericht op kwalitatieve winkelbewaking en hospitality.

Criminaliteit in winkelcentra zonder functioneel toezicht blijkt vaak hoog te zijn en hierdoor ontstaat een onaantrekkelijk ondernemersklimaat. Daarnaast geeft overlast in en rond uw winkel uw personeel een onveilig gevoel. Dit verslechtert de werksituatie en resulteert in bijvoorbeeld ziekteverzuim, verhoogde premies en afname van de motivatie.

Het winkelpersoneel en management hebben naast hun dagelijkse taken vaak niet de mogelijkheid om toezicht te houden. De winkelbewakers van Fred beveiligt ontlasten uw personeel en zorgen voor een verhoogde veiligheid.

ONZE DIENSTVERLENING

Winkelbewaking intersport

WINKELBEWAKER

De winkelbewaker helpt diefstal door bezoekers en personeel voorkomen.

Winkelsurveillant

WINKEL SURVEILLANT

De winkelsurveillant surveilleert in en rond uw zaak of winkelcentrum.

TAKEN VAN DE WINKELBEWAKER

De winkelbewaker houdt zich met name bezig met het signaleren van en adequaat regeren op diverse vormen van derving zoals diefstal door bezoekers of het winkelpersoneel.

Door het verrichten van deze controles oefent de beveiliger zowel preventief als repressief toezicht uit en draagt hij zorg voor veiligheid. Winkelend publiek wordt service verleent door middel van het beantwoorden van vragen en het geven van informatie.

BEVOEGDHEDEN  VAN DE WINKELBEWAKER

De bevoegdheden omvatten het aanhouden van winkeldieven en deze persoon of personen overdragen aan de politie, ongewenste personen de toegang tot de filiaal weigeren. Daarnaast kan de bewaker behulpzaam zijn door de aangifte bij de politie te doen namens de winkeleigenaar.

TAKEN VAN DE WINKELSURVEILLANT

De winkelsurveillant houdt net als de winkelbewaker preventief toezicht, maar dan in mobiele vorm. Dit soort winkelbewakers kunt u inhuren ten behoeve van het beveiligen van winkelcentra en drukbezochte winkelstraten.

Winkelsurveillanten hebben als voornaamste taak het surveilleren en het lopen van rondes in en rond uw winkelcentrum. Hierbij wordt gelet op mogelijke winkeldiefstal en ordeverstoring. De surveillant spreekt bezoekers aan op verkeerd gedrag, controleert personen, houdt daders aan en schakelt indien nodig de politie in.

Daarnaast kunnen deze beveiligers vragen beantwoorden van winkelend publiek en bezoekers van uw winkelpand van de nodige informatie voorzien. Bij calamiteiten is de beveiliger in staat om eerste hulp te bieden.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN VOOR DE BEWAKING VAN UW WINKELBEDRIJF

TOP FRED beveiligt