• TOEZICHT EN VEILIGHEID

  • TOEZICHT EN VEILIGHEID

  • TOEZICHT EN VEILIGHEID

TOEZICHTHOUDERS INHUREN? VRAAG EEN OFFERTE AAN

TOEZICHT & VEILIGHEID

FRED ALS TOEZICHTHOUDER

Met inhuren van toezichthouders van FRED beveiligt zorgt u dagelijks voor een veiligere en meer leefbare omgeving rondom uw onderneming of publiek domein. Onze toezichthouders zijn actief en zichtbaar aanwezig in de openbare ruimte. Zij spreken mensen aan op hun verantwoordelijkheid en treden handhavend op als dat nodig is. Zij werken nauw samen met de politie en andere externe partners.

Onze toezichthouders werken onder andere aan het verminderen van overlast door bijvoorbeeld hangjongeren, drugs- en drankmisbruik, vervuiling en ander oneigenlijk gebruik van de openbare ruimte.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid de veiligheid en het veiligheidsgevoel te verbeteren door de inzet van onder andere cameratoezicht. Onze medewerkers zijn ook beschikbaar voor het vergroten van de veiligheid en het veiligheidsgevoel in het openbaar vervoer of het terugdringen van overlast door taxichauffeurs op standplaatsen en de openbare weg.

Wilt u meer informatie over hoe wij toezicht houden en de veiligheid bewaken? Bel ons gerust. Telefoon 020 6122586 of stuur uw vraag via ons contactformulier.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN VOOR TOEZICHT EN VEILIGHEID

ONZE REFERENTIES:
TOP FRED beveiligt