• HORECA BEVEILIGING
    Onbezorgd ondernemen, werken en uitgaan

BEVEILIGING INHUREN VOOR UW BEDRIJFSFEEST OF HORECAGELEGENHEID?

HORECABEVEILIGING

FRED ALS GASTHEER / HORECABEVEILIGER

Horecabeveiliging is gericht op het voorkomen van mogelijk gevaarlijke omstandigheden voor de bezoekers en het personeel in de horecagelegenheid.

Naast het tegengaan of voorkomen van geweld of agressiviteit, houdt horecabeveiliging ook in dat het deurbeleid goed wordt uitgevoerd.  Ook dragen gastheren zorg voor een gecontroleerde doorstroming van het uitgaanspubliek.

Bij Fred beveiligt is iedereen er van overtuigd dat in een noodsituatie een vakbekwame beveiliger het verschil maakt. Niet alleen wat betreft de beveiliging van uw horecagelegenheid, maar ook wat betreft het geven van juiste hulpverlening op momenten die levensbedreigend kunnen zijn. Voor een beveiliger met kennis van BHV en EHBO moet u dus bij Fred beveiligt zijn.

We hebben als beveiligingsbedrijf een uitstekende reputatie in Amsterdam en omstreken. Horeca ondernemingen zoals clubs, hotels en cafés huren onze goed opgeleide beveiligers in om de rust te bewaren en ongewenste raddraaiers naar de uitgang te begeleiden.

Daarnaast kunnen onze hostessen aanvullende hospitality diensten bieden en onze verkeersregelaars buiten de bezoekers met auto in goede banen leiden.

Wilt u meer informatie over hoe wij uw horecagelegenheid of evenement kunnen beveiligen? Bel ons gerust. Telefoon 020 6122586 of stuur uw vraag via ons contactformulier.

ONZE DIENSTVERLENING

HORECA BEVEILIGERS

Horecabeveiligers kunnen mogelijk gevaarlijke omstandigheden voor de bezoekers en het personeel in de horecagelegenheid helpen voorkomen.

Taxistandplaats bewaker - Fred bveveiligt

VERKEERSREGELAARS

Regelen alle verkeer rond evenementen, optochten, parkeerterreinen en dergelijke. Daarnaast kunt u onze medewerkers ook inhuren voor de bewaking van geparkeerde bussen en auto's.

BEVEILIGING INHUREN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN VOOR UW BEDRIJFSFEEST OF HORECA?

ONZE REFERENTIES:
TOP FRED beveiligt