• OBJECTBEWAKING
    Onbezorgd ondernemen en werken

DIRECT EEN OFFERTE VOOR BEDRIJFSBEWAKING EN RECEPTIE DIENSTEN?

OBJECTBEWAKING & RECEPTIE

FRED ALS OBJECTBEWAKER

Objectbewaking omvat alle werkzaamheden die gericht zijn op de beveiliging van een bedrijf of kantoorpand. De werkzaamheden bestaan uit een combinatie van portiers- en receptietaken en daarnaast worden controlerondes gehouden in en rond het gebouw. Objectbewaking heeft tot doel de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en bezittingen te waarborgen.

OBJECTBEWAKING & HOSPITALITY

Vroeger waren hospitality en security twee aparte expertises. Vandaag de dag zien we dat gastvrijheid en beveiliging in elkaars verlengde liggen en steeds vaker worden gecombineerd. Dit zijn namelijk de onmisbare factoren op locaties waar bezoekers en medewerkers komen en gaan.

BEZOEKERS VAN HARTE WELKOM HETEN

Door bezoekers en personeel welkom te heten en hen te vragen of je hen van dienst kunt zijn, geeft uw organisatie hen een gastvrij gevoel. Daarnaast werkt u met hospitality ook aan de noodzakelijke beveiliging van uw bedrijfspand. De bezoeker is gezien en vriendelijk begroet en u leert sneller wat hun intenties zijn. Een gewone bezoeker zal zich welkom en veilig voelen.

Iemand die kwaad in de zin heeft daarentegen, voelt zich gezien en zal uw bedrijfspand direct willen verlaten. Een combinatie van hospitality en security is wat ons betreft dan ook de beste manier van beveiligen.

ONZE DIENSTVERLENING

OBJECTBEWAKER

De objectbewaker loopt controlerondes, bewaakt de toegang en registreert bezoekers.

MOBIELE SURVEILLANT

De mobiele surveillant is een beveiligingsmedewerker die preventieve (controle) rondes uitvoert op momenten dat uw bedrijf gesloten is, zoals bijvoorbeeld in het weekend of in de avond- en nachturen.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN VOOR BEDRIJFSBEWAKING EN RECEPTIE

TOP FRED beveiligt