• BEWAKING & BEVEILIGING OP MAAT

BEVEILIGING INHUREN VOOR UW ZELF OF UW BEDRIJF?

BEWAKING & BEVEILIGING OP MAAT

FRED ALS PERSOONSBEVEILIGER & BEWAKER

PARTICULIER

Direct passende beveiliging nodig? Wij luisteren naar uw wensen, geven advies, maken een plan van aanpak en bieden u een passende offerte aan. Wij regelen geen poppetjes, maar zorgen voor een adequate en persoonlijke aanpak van uw bewaking. Preventief aanwezig en het vermogen om repressief op te treden en te improviseren indien nodig. Ruim dertig jaar ervaring en een begrip in de beveiligingsbranche.

PERSOONSBEVEILIGING

Behoefte aan persoonlijke beveiliging? De ervaren en vakbekwame beveiligers van FRED staan voor u klaar. Zij weten precies wanneer ze zaken discreet moeten oplossen of juist resoluut moeten ingrijpen. Mankracht is slechts een onderdeel van de veiligheidsaanpak. Afhankelijk van het soort dreiging stellen we een plan voor u op. We maken een complete risicoanalyse van uw woon- en werkomgeving. Dat resulteert in een advies om de veiligheid te kunnen garanderen, met respect voor uw persoonlijke wensen. Indien nodig 24 uur per dag, zeven dagen in de week.

 

BEDRIJFSEVENEMENT

Bedrijfsevenementen worden vaak georganiseerd op een externe locatie of in het bedrijfspand zelf.  Bij zo’n bedrijfsevenement, zoals een open dag, bedrijfs- of schoolfeest is het van belang dat de beveiliging goed is geregeld. Of het nu gaat om de ontvangst en begeleiding van gasten, het zorgdragen voor een goede sfeer of de bewaking van het parkeerterrein, uw bedrijfsfeest is bij ons in goede handen. Wij denken vooraf mee, geven advies en zorgen voor een daadkrachtige invulling van het gastheerschap tijdens uw evenement.

Wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen beveiligen? Bel ons gerust. Telefoon 020 6122586 of stuur uw vraag via ons contactformulier.

 

U HEEFT BEHOEFTE AAN BEDRIJFSBEWAKING OF PERSOONLIJKE BEVEILIGING?

TOP FRED beveiligt