Diensten

Fred is objectbewaker, receptionist of hospitality host m/v. Fred wordt ook ingezet als evenementenbeveiliger, taxicoördinator of toezichthouder.

Waarom? Omdat Fred alle eigenschappen heeft waarover iemand in zo’n verantwoordelijke functie hoort te beschikken. Hij is flexibel, respectvol, eerlijk en duidelijk.

“Een veilig gevoel. En fijn dat er altijd iemand met je meedenkt.”

Ga naar alle diensten

Objectbewaking

Doortastend en opmerkzaam

Fred bewaakt kantoren, winkels en bedrijfspanden in Nederland. Hij loopt controlerondes (binnen en buiten), doet open- en sluitrondes, voert visitaties uit en zorgt ervoor dat medewerkers, bezoekers en klanten zich prettig en welkom voelen.

Van Fred mag u betrokkenheid en een groot gevoel voor service verwachten. Ook als (tijdelijke) aanvulling op uw bestaande beveiligingsteam kan Fred van grote waarde blijken.

Receptiediensten

Service with a smile

Service en veiligheid gaan hand in hand wanneer Fred uw receptie bemant. Fred toont verantwoordelijkheidsgevoel; hij realiseert zich terdege dat hij met zijn team uw visitekaartje is.

In overleg met u worden de werkinstructies opgesteld die Fred zich direct eigen maakt. Van de manier waarop bezoekers en gasten worden verwelkomd tot de procedures rond controlerondes of ontruiming. Bij Fred is uw object of receptie in professionele handen.

Hospitality services

Gastvrijheid boven alles

Freds hostesses en hosts zijn uiteraard representatief, vriendelijk en servicegericht. Zij zijn getraind in een gastvrije ontvangst en vriendelijke begeleiding van uw gasten.

De hospitality services van Fred reiken verder dan ontvangst van gasten bij beursstands, evenementen en seminars. Met een achtergrond in beveiliging kunnen Freds gastheren en -dames ook ingezet worden voor de begeleiding van (internationale) congressprekers, beroemde mensen, hoogwaardigheidsbekleders en andere VIP’s.

Evenementenbeveiliger

Fred zorgt ervoor dat uw evenement een feestje blijft

Fred is ervaren, communicatief sterk en in staat om adequaat op te treden tijdens de meest uiteenlopende omstandigheden. Als evenementenbeveiliger bewaakt hij zowel de orde als de sfeer – uw evenement moet veilig, ordelijk verlopen en toch een feestje blijven, niet waar?

Fred werkte eerder op uiteenlopende events, van grote dancefestivals als A Day At The Park, tot concerten in de Heineken Music Hall, straatvoetbaltoernooien en culturele manifestaties als de Uitmarkt.

Taxistandplaats coördinator

Een doortastende gastheer

Fred taxicoördinatoren houden toezicht op het ordelijk verloop en de doorstroming van taxivervoer bij taxistandplaatsen in steden, op Schiphol Amsterdam Airport en tijdens evenementen.

De coördinator is als gastheer behulpzaam en vriendelijk voor reizigers die een taxi zoeken. Ook naar de taxichauffeurs treedt de Fred taxicoördinator doortastend op. Fred zorgt ervoor dat het toewijzen en aannemen van ritten vlekkeloos verloopt. Hij belet voordringen en foutparkeren en spreekt chauffeurs aan op representativiteit.

Toezichthouder

Fred

Fred in optima forma. Als toezichthouder op straat bewaakt hij de leefbaarheid en veiligheid in een wijk. Vanaf zijn fiets signaleert en beperkt hij overlast in de wijk. Luidruchtige mensen, verkeerd geparkeerde auto’s, kapot straatmeubilair of zwerfvuil; Fred richt zich op een oplossing.

In samenwerking met gemeente, (milieu)politie, wijkagenten, buurtwerk, reinigings- en andere gemeentelijke diensten zorgt Fred voor een leefbare buurt. Dat Fred werkt hebben we al aangetoond in Amsterdam, Almere, Tiel, Culemborg en Rheden.

Winkelsurveillance

Winkelsurveillant Fred brengt rust in de winkel, zorgt ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen en brengt potentiële winkeldieven stilzwijgend op andere gedachten. De preventieve uitstraling van Fred is onbetaalbaar.

Bij problemen, winkeldiefstal of andere winkelcriminaliteit treedt Fred direct op. Fred weet wat er van hem wordt verwacht. Goede sociale vaardigheden en een vriendelijke, doch sterke uitstraling zijn eigenschappen die u terugvindt in al onze winkelsurveillanten.