Diensten

Fred is objectbewaker, receptionist of hospitality host m/v. Fred wordt ook ingezet als evenementenbeveiliger, taxicoördinator of toezichthouder.

Waarom? Omdat Fred alle eigenschappen heeft waarover iemand in zo’n verantwoordelijke functie hoort te beschikken. Hij is flexibel, respectvol, eerlijk en duidelijk.

“Een veilig gevoel. En fijn dat er altijd iemand met je meedenkt.”

Ga naar alle diensten

Objectbewaking

Doortastend en opmerkzaam

Fred bewaakt kantoren, winkels en bedrijfspanden in Nederland. Hij loopt controlerondes (binnen en buiten), doet open- en sluitrondes, voert visitaties uit en zorgt ervoor dat medewerkers, bezoekers en klanten zich prettig en welkom voelen.

Van Fred mag u betrokkenheid en een groot gevoel voor service verwachten. Ook als (tijdelijke) aanvulling op uw bestaande beveiligingsteam kan Fred van grote waarde blijken.

Receptiediensten

Service with a smile

Service en veiligheid gaan hand in hand wanneer Fred uw receptie bemant. Fred toont verantwoordelijkheidsgevoel; hij realiseert zich terdege dat hij met zijn team uw visitekaartje is.

In overleg met u worden de werkinstructies opgesteld die Fred zich direct eigen maakt. Van de manier waarop bezoekers en gasten worden verwelkomd tot de procedures rond controlerondes of ontruiming. Bij Fred is uw object of receptie in professionele handen.

Hospitality services

Gastvrijheid boven alles

Freds hostesses en hosts zijn uiteraard representatief, vriendelijk en s