• MOBIELE SURVEILLANCE

  • MOBIELE SURVEILLANCE MET HOND

DIRECT EEN OFFERTE VOOR MOBIELE SURVEILLANCE ONTVANGEN?

MOBIELE SURVEILLANCE

FRED ALS MOBIELE SURVEILLANT

Wie gaat er kijken als bij u het alarm afgaat? U zelf? Met de toenemende criminaliteit en gewelddadige misdaad  zijn daar grote risico’s aan verbonden. Zelfs als de politie ter plaatse gaat kijken, zal er iemand moeten zijn die de sleutel van het pand heeft. Met de alarmopvolging van Fred beveiligt gaan medewerkers van de mobiele surveillance bij uw bedrijf kijken. Een geruststellend idee.

De mobiele surveillance van Fred beveiligt voert controlerondes uit bij uw bedrijf. In verdachte omstandigheden kan dan vroegtijdig worden ingegrepen. De collectieve surveillance is een goede en betaalbare oplossing om een extra oogje in het zeil te houden bij bedrijventerreinen.

CONTROLE RONDES

Controlerondes verkleinen de kans op inbraken en brand. Brand-, openings- en sluitrondes zijn voor ons veel voorkomende werkzaamheden. Niet alleen kunnen onze medewerkers vroegtijdig ingrijpen bij verdachte omstandigheden zoals bij brandhaarden, regelmatige controles hebben ook een preventieve werking.

Wilt u meer informatie over hoe wij uw bedrijfslocatie kunnen beveiligen? Bel ons gerust. Telefoon 020 6122586 of stuur uw vraag via ons contactformulier.

ONZE DIENSTVERLENING

MOBIELE BEVEILIGERS

MOBIELE SURVEILLANT MET HOND

ALARMOPVOLGING

Zo werkt de alarmopvolging van Fred beveiligt:

  1. De melding komt binnen op de alarmcentrale.
  2. Medewerkers van de alarmcentrale sturen een surveillant naar het betreffende object.
  3. De surveillant achterhaalt de oorzaak en onderneemt onmiddellijk actie om (vervolg-) schade te beperken of te voorkomen.
  4. U ontvangt een rapportage van wat er is gebeurd.

COLLECTIEVE SURVEILLANCE

Bedrijventerreinen zijn een gewild object voor kwaadwillenden. Vaak zijn deze ‘s avonds verlaten en daarom een makkelijke prooi voor vernieling en diefstal. Fred beveiligt biedt u als ondernemer een betaalbare oplossing in de vorm van collectieve surveillance. Met de collectieve surveillance is continu een surveillant aanwezig in een bepaald gebied. Permanente aanwezigheid van onze opvallende auto’s heeft een preventieve werking waarbij tevens snelle alarmopvolging is gewaarborgd.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN VOOR MOBIELE SURVEILLANCE

TOP FRED beveiligt